Bezorgen en Retourneren

VERZENDEN

Artikelen besteld op werkdagen voor 16:00 uur worden dezelfde dag verzonden. En worden binnen 2 tot 3 werkdagen bij u thuis bezorgd. Bestellingen die op zaterdag na 14:00 uur worden geplaatst worden op dinsdag verzonden. 
Bij bestellingen onder de €50,- word er €5,- verzendkosten in rekening gebracht. Bestellingen boven de €50,- worden GRATIS verzonden! U kunt er ook voor kiezen om de bestelling af te halen in de winkel de items worden dan direct voor u klaargelegd en kunt u op ieder moment afhalen, deze optie is natuurlijk GRATIS!

RETOURNEREN 

Is jouw bestelling niet naar wens, dan kun je de bestelling ruilen of retourneren. Binnen 14 dagen dien je bestelling bij ons binnen te zijn in de originele doos/zak met de pakbon erbij en zijn wij hiervan op de hoogte gesteld door middel van een e-mail naar info@hipenzodemeern.nl . Hierin graag jouw naam, ordernummer, bankrekening nummer, het teruggestuurde artikel of artikelen en de reden van de retour(en). 

LET OP!   Items uit de uitverkoop kunnen NIET geruild en of geretourneerd worden!

De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Daarnaast moet het item of de items in goede staat terug worden gestuurd. Dit betekent NIET gedragen, voorzien van een kaartje en geen beschadigingen. Geen geurtjes bijvoorbeeld parfum, deodorant, zweet. Wanneer alle items van de bestelling terug worden gestuurd, dan storten wij het gehele orderbedrag inclusief eenmalige verzendkosten van de heenzending zo snel mogelijk terug op je rekeningnummer waarmee de bestelling is betaald. Was u orderbedrag boven de €50,- en komt u door een retour item daar onder brengen wij de €5,- verzendkosten in rekening!

Ons retouradres is:

HipEnzo
Meerndijk 26
3454 HR  De Meern

U kunt het retour ook afgeven of omruilen in de winkel. U openstaande aankoop bedrag word teruggestort op u rekening. Wij betalen het aankoopbedrag zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de items.